Januari-REA på garn 2022 hos Rito.se

Vi på Rito.se tänkte ha en brakfest i januari

Det kommer bli en månad med stora rabatter och galna utförsäljningspriser till alla. Kampanjen börjar i början av januari 2022 - en månad som vi nu kallar "galnajanuari".

Våra erbjudanden kommer vara tlllgängliga i olika perioder under månaden så vi rekommenderar att du följer med från början. Du kan till exempel börja prenumerera på vårt nyhetsbrev här och på så sätt få information om alla våra olika erbjudanden.

Januari-REA på garn med otroliga priser

Globalt sett är januari den månad där de flesta återförsäljare har REA. Oavsett vilken bransch det gäller kan du nästan alltid hitta bra priser under denna månad. Man vet inte riktigt var denna tradition startade men den har en koppling till både jul och nyår. December är som du redan vet den månad på året då de flesta personer spenderar mest pengar. Därför ger Rito.se dig chansen att spara pengar på garn. Vi kör otroliga erbjudanden som i de flesta fall är årets billigaste priser.

I Danmark var Rito.dk en av de första garnbutikerna på nätet och de som varit med från början vet att januari-REA är en viktigt tradition som inte bara hjälper dig spara pengar men som även väcker liv i din kreativitet.

Januari-REAN markerar början på ett nytt år - Glöm inte att skriva ner det i din kalender

Om du inte vill gå miste om Sveriges bästa priser på garn så rekommenderar vi att du markerar hela januari månad i din kalender. Vi kommer som sagt vara galna med våra erbjudanden och lovar en bra månad.

Vi ser fram emot att se dig hos oss under januari-REAN på garn!

Se alla våra garner här

Version: v10.c57.s3.l4