Garn – Fri frakt

Är du en av många svenskar som tycker om att handla garn på nätet och som gärna slipper för att betala dyra fraktkostnader? Om du kan svara ja på det så kan vi glädja dig över att det faktiskt är möjligt att få fri frakt vid köp av garn på nätet. Hur det kan gå till, vill vi hjärtans gärna introducera dig för här. 

Garn fri/gratis frakt – Köp kvalitetsgarn på nätet

Rito är en av de ledande återförsäljarna av garn på nätet. Vi har sålt garn i flera år och har specialiserat oss på kvalitetsgarn och tillbehör till stickning, virkning och filtning. Vi befinner oss i Skive i Danmark, men skickar varor till stora delar av Europa. Det är många fördelar vid att handla med Rito, då vi erbjuder många attraktiva fördelar. Vi har fasta låga fraktpriser, samtidigt som vi erbjuder gratis frakt om en del krav är uppfyllda. 

Om du köper garn för minimum 999 kronor, så kan vi erbjuda gratis frakt till det närmsta servicestället. Vi uppmärksammar att vi inte kan erbjuda gratis frakt till privatadresser. Inte desto mindre har du möjlighet för att spara en hel del, när du inte ska bekymra dig över kostnader i förbindelse med leverans av dina varor. 

Oavsett om du har fri frakt eller ej, kan du alltid förvänta en snabb leverans till den valda adressen eller servicestället. Ifall de beställda varorna finns på lager, kan vi erbjuda leverans inom få vardagar. Det sker i samarbete med våra allierade fraktfirmor. Du kommer alltid att bli orienterad via mail när din beställning har lämnat vårt lager. Härefter kan du följa ditt paket med ett spårningsnummer. Detta innebär att du aldrig är i tvivel om när du mottar din beställning. Vi ger dig samma, bra service oavsett om du erbjuds gratis frakt eller ej. I en del perioder kommer vi att erbjuda gratis frakt oavsett ordervärde. Detta sker i samband med kampanjer, vilka du kan hålla dig uppdaterad om via sociala medier och vårt nyhetsbrev. 

Version: v1.c75.s3.l4