Perledyr - Bok av Anja Takacs

Varunummer: 9788771805796 - Producent: People's Press

249,00 SEK 249 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Produktinformation

  • Storlek: 20 x 25,7 x 1,5 cm
  • Vikt: 645
  • Titel: PĂ€rlda djur
  • Författare: Anja Takacs
  • Språk: Danska
  • Sidor: 124
  • Utgivningsdatum: 19-05-2017
  • Ämne: pĂ€rlor
  • Inbindning: inbunden

Produktbeskrivning

Beaded animals Àr en bok skriven av Anja Takacs. Den publicerades 2017 av People's Press. Perledyr Àr skriven pÄ danska. Den mÀter ca 20 cm i bredd och 25,7 cm i höjd. Den Àr ca 15 mm bred och inbunden, vilket gör den robust att bÀra med sig och vacker att ha framme eller i bokhyllan.

I Beaded Animals hittar du mönster till 22 olika djur. NÄgra av djuren har flera varianter, sÄ du kan göra ett gigantiskt zoo. Men du behöver en skog, ett mysigt hem och ett akvarium, för hÀr finns ugglor och rÀvar, valpar och kattungar och en mÀngd havsdjur som sjöhÀstar, spÀckhuggare, fiskar och maneter.

Boken inleds med tips, tricks och strykinstruktioner, och sedan Àr det dags att sÀtta igÄng. Alla, ung som gammal, kan vara med. Vissa mönster Àr enkla, medan andra krÀver mer koncentration. Till exempel kan de yngsta barnen fylla i fÀrgerna om ett Àldre barn eller en vuxen gör ramen för mönstret. Det betyder att pÀrlarbete Àr en aktivitet som hela familjen kan njuta av och finna bÄde mys och lugn i.

Recepten i Beaded Animals har vackra bilder pÄ hur mönstret kan anvÀndas, t.ex. som dekoration pÄ vÀggen, stÄende pÄ en hylla eller hÀngande frÄn ett trÀd i trÀdgÄrden. Varje recept har en beskrivning av de material du behöver, inklusive antalet pÀrlplattor. Naturligtvis har de ocksÄ ett detaljerat mönster med markörer för var 10:e pÀrla sÄ att du enkelt kan rÀkna upp mönstret.

Beaded Animals Àr en bok full av vackra mönster och massor av inspiration för dekorationer runt huset. Du kan förvandla barnkammaren till ett helt akvarium med dina barn och fÄ timmar av skoj genom att pÀrla och senare dyka runt i akvariet. SÄ ta fram pÀrlorna och lÄt fantasin ta dig med pÄ en resa genom de pÀrlade djurens vÀrld.

Om du behöver en fÀrg eller tvÄ för att fylla pÄ med alla pÀrlor du behöver till pÀrldjuren hittar du vÄrt stora urval av pÀrlor och stiftplattor hÀr.

Om författaren

Anja Takacs Àr en bloggare och sjÀlvutnÀmnd kreativ mamma som Àlskar att göra pÀrlplattor och nya vackra mönster. DÀrför har hon gett ut flera böcker med vackra och intressanta mönster. Mönstren Àr de större, som ofta krÀver fler pÀrlplattor. Hennes mindre mönster finns bland annat tillgÀngliga i hennes app "Det Perler". Alla kan vara med, eftersom pÀrlplattorna bara krÀver en enda pÀrlplatta. Du kan ocksÄ hitta mer inspiration och mönster för vacker pÀrldesign pÄ hennes blogg. Du kan se vÄrt urval av hennes böcker hÀr.

EAN: 9788771805796 (9 788771 1805796)

2 andra produkter frÄn samma kategori

Mine første perlerier - bok av Anja Takacs

249,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Mine første juleperlerier - Bok av Anja Takacs

249,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar