Pompon Tofs Tvättbjörn Grå 120 mm

Varunummer: 9767-0002 - Producent: Diverse

Visa andra varianter

419,00 SEK 419 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Produktinformation

  • Diameter: 120 mm
  • Material: TvĂ€ttbjörn
  • Färg: GrĂ„tt
  • Tvättråd: LĂ€tt att tvĂ€tta för hand, torka ordentligt efterĂ„t.

Produktbeskrivning

Pompon Tofs TvĂ€ttbjörn GrĂ„ 120 mm ger en fullĂ€ndad exklusiv look till dit hemgjorda projekt, oavsett om det Ă€r sytt, virkat eller stickat. PĂ€lstofsar Ă€r mest populĂ€ra till klĂ€der och tillbehör under hösten och vintern. Det kan vara som en avslutning pĂ„ en sjal, ett par vantar eller en klassisk toppluva. Vill du ha en annan storlek, fĂ€rg eller pĂ€lstyp kan du gĂ„ pĂ„ upptĂ€ckt i vĂ„rt utbud för att hitta just den pompong du önskar. 

Pompon Tofs TvĂ€ttbjörn Natur Ă€r 120 mm i diameter. Tofsen Ă€r tillverkad av Ă€kta tvĂ€ttbjörnspĂ€ls. I mitten sitter det en liten hĂ„rd skinnkula, som medverkar till att pompongen bevarar sin runda form. FĂ€rgen Ă€r grĂ„, med smĂ„ svarta och vita teckningar i pĂ€lsen. Du ska vara uppmĂ€rksam pĂ„ att fĂ€rgerna kan variera dĂ„ det Ă€r ett naturmaterial. PĂ€lstofsarna Ă€r fĂ€rgade i ett fĂ€rgĂ€mne speciellt till pĂ€ls. Efter infĂ€rgning sköljs de och fĂ€rgfixeras för att förhindra att de fĂ€rgar av sig. Det kan dock, speciellt pĂ„ de mörka pompongerna, fortfarande sitta en rest överskottsfĂ€rg. Tofsen kan handtvĂ€ttas försiktigt men var noga med att torka den. EfterĂ„t kan du Ă„nga den för att ge extra fyllnad. 

Det sitter en liten resĂ„rstropp pĂ„ pompongen som du kan anvĂ€nda till montering. Du kan antingen sy fast den direkt pĂ„ ditt projekt, eller fĂ€sta den runt en knapp. Detta kan vara smart ifall du vill kunna ta av din pompong vid tvĂ€tt eller om du vill byta ut den. 

 

NB! PÀls Àr ett naturmaterial, sÄ dÀrför kan pÀlslÀngden variera. DÀrför rekommenderar vi att du lÀgger en kommentar till din bestÀllning ifall du ska anvÀnda flera i samma projekt.

 

 

Kunder som köpte den hÀr varan köpte ocksÄ

Pompon Tofs Kaninhår Grå 100 mm

Förr: 159,00 SEK   149,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar
7%
Till och med 25/04-24

7% SPARA

Till och med

25/04-24

Pompon Tofs Mård Beige 11-14 cm

Förr: 439,00 SEK   Från: 369,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Pompon Tofs Mård Ljus Brun 11-14 cm

439,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

1 other product in the same category

Pompon Tofs Tvättbjörn Natur 120 mm

419,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar