ERBJUDANDE 💥 Spara upp till 55% på alla Järbo Garner - Klicka Här 💥 Spara 70% på Mayflower Andes - Klicka Här 💛 🥚 Gratis guide till DIY Påskharar Här 🥚

DROPS Delight

20 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 175 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 34p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Om du älskar att sticka, så älskar du säkert även ett härligt mjukt och lyxigt garn. Är detta tillfället, kommer du att älska Drops Delight från Garnstudio. Garnet kan användas till många olika slags kreationer, där strumpor, ponchos, mössor och västar bara är en bråkdel av de möjligheter du har. Drops Delight garn finns som printfärg, vilket ger varje enskilt plagg eller tillbehör en unik och personlig look. Här i vår webbshop säljer vi alltid Drops Delight från Garnstudio till ett otroligt pris. Utöver det har vi dessutom regelbundet rabatter och utförsäljningar där garnkvaliteten ingår. Titta igenom vårt otroliga färgurval och bra priser och beställ redan idag.

 

Drops Delight garn från Garnstudio – läcker kvalitet till lite av varje

En av de bästa egenskaperna som Drops Delight erbjuder är att det passar bra till många olika slags kreationer. Utöver att det passar bra till kläder och stora projekt som ponchos, klänningar och västar, så passar det även till tillbehör och mindre alster som mössor, vantar och halsdukar. Blandningen av 75% ull och 25% polyamid gör att vad du än stickar av Drops Delight kommer hålla dig varm till och med på den allra kallaste vinterdagen. De rekommenderade stickorna är 2,5 mm och de ger ett jämnt resultat där maskorna varken är för täta eller för lösa.

Jämfört med många andra garnkvaliteter kan Drops Delight från Garnstudio med fördel användas till strumpor, som har en tendens att slitas och bli smutsiga fort. Detta är för att garnet har blivit superwashbehandlat, vilket innebär att du kan maskintvätta det i 40°C på fintvätt eller ullprogram utan att det krymper. Därefter ska det plantorkas, det tål inte att köras i torktumlare. På grund av färgerna och det unika mönstret i garnet bör du heller inte använda sköljmedel. Följer du dessa simpla råd, kommer du ha glädje av dina Drops Delight-alster i lång tid – även strumpor!

Drops Delight från Garnstudio är producerat i Turkiet.

 

Drops Delight från Garnstudio – unika mönster till att skapa din helt egen stil

Den mest unika egenskapen hos Drops Delight garn från Garnstudio är de vackra och spännande färgkombinationerna som kommer i mjuka och naturliga övergångar. Utöver att det bidrar till en spännande och levande look till alla slags alster, ger den ”tjocka och tunna” färgstrukturen även ett personligt och oförutsägbart mönster varje gång.  Fast du köper två nystan av samma färg och stickar mössor efter samma mönster, så ser Drops Delights printfärger till att de båda mössorna inte blir 100% lika. Det är meningen och en charm som bara printfärger kan ge.

De olika Drops Delight printfärger är antingen sammansatta av olika nyanser av samma färg eller olika färger som passar bra ihop. Detta skapar den harmoni som är populär och nödvändig för ett snyggt och jämnt resultat. Om du vill ha dämpade printfärger kommer du hitta vackra blandningar av nyanser som beige, grå, rosa eller ljusblå. Tycker du däremot bättre om starka färger, kan ett förslag på printfärger till dig vara ”regnbåge”, ”hallontårta”, eller röd. De olika sammansättningarna av Drops Delight printfärger kan med fördel mixas och matchas med varandra – du gör som du själv vill! För en vacker mixeffekt kan du även blanda Drops Delight printfärger med unicolorfärger och mixfärger från några av Drops andra garnkvaliteter.

 

 

Lägg din beställning av Drops Delight från Garnstudio redan idag och upplev flera fördelar i ett köp

Det är alltid käckt att spara pengar på bra kvalitet och vackra produkter och kvalitetsgarn är inget undantag! Drops Delight garn från Garnstudio är en av de bästa kvaliteterna på marknaden och vi har glädjen av att kunna erbjuda dig ett brett urval av färger till ett bra pris. Du kan alltid hitta detta fördelaktiga priset, året runt, dygnet runt. Om du håller dig uppdaterad med vad som händer på vår hemsida, kan du stöta in i bra erbjudanden och utförsäljningar titt som tätt. Dessa gäller inte bara på Drops Delight utan även andra Garnstudiokvaliteter, eller garn och tillbehör från andra producenter.

Du får fler fördelar än bara billigt pris och erbjudanden. Som webbshop ger vi dig även möjlighet för en flexibel vardag – du kan nämligen beställa kvalitetsgarn när du vill och var du vill, så länge du har internet.  Förutom det har vi även prisgaranti, mängdrabatt och snabb leverans. 

Hittade du inte produkten du letade efter?
Om du inte hittade produkten du letade efter så ring oss på +46 (0)91-350 33 33 eller skicka ett mail här.