💥 20-90% rabatt på garn och tillbehör från Infinity Hearts – Klicka här 💥

Garn

Hur vi klär oss bestäms ofta av modet och årstiderna, vilka bägge är kända för att vara i konstant förändring. Det finns dock en slags beklädning som aldrig går ur mode och som kan användas hela året om i olika former och modeller – stickning. Här i vår webbshop säljer vi stickgarn till alla årstider, orsaker och till alla stilar. Oavsett om du vill ha ett läckert reflexgarn, ullgarn, slitstarkt strumpgarn, mjukt bomullsgarn, lätt silkegarn och lingarn, spännande effektgarn eller garn till att tova säljer vi det i online. Som en extra bonus kan du köpa det billigt! Slå flera flugor med en smäll och gör ditt köp över nätet här. 

Bra kvalitet till alla plånböcker – mode till alla

Vi älskar allihop läckra produkter i bra kvalité. Många jämställer bra kvalité med att vara dyrt och det är inte alltid plats till det i budgeten. Här anser vi dock att bra kvalité är till alla. Därför kan vi inte bara erbjuda bra priser hela året, vi försäkrar dig samtidigt att du löpande kan hitta ytterligare bra erbjudanden och priser som inte kan motstås. Den läckra kvaliteten är nämligen densamma, trots att priset faller. Detta ger dig möjligheten till att spara mycket pengar eller möjlighet till att köpa ett större antal garnnystan utan att betala en krona extra. Till sist kan vi erbjuda dig en bra service varje gång du gör ett garnköp. 

Håll dig varm i de kalla tiderna med det perfekta stickgarnet

Med den svenska hösten och vintern kommer snö, slask och låga grader. Om du, liksom så många andra, också tycker om att hålla värmen så är du bara ett klick ifrån det garn du söker. I vårt urval av stickgarn som håller dig extra varm hittar du bland annat ullgarn. Vi säljer billigt ullgarn i läckra kvaliteter med ull från får, alpacka, lama och mohair. Alla av dessa kvaliteter har deras helt unika och läckra egenskaper, men de har en sak gemensamt – varje garnnystan kan hålla dig varm och skön på till och med den allra kallaste vinterdagen! Önskar du däremot garn med egenskaper från flera olika kvaliteter i samma garnnystan kan du även finna detta i vår webbshop.

Vill du sticka härligt varma kläder och tillbehör, som samtidigt känns extra milt och mjukt mot huden kan du med fördel söka i vårt sortiment av bomullsgarn. Bomullsgarn är speciellt ägnat till babystickning och till personer med känslig hud.

Vi säljer även billigt och läckert strumpgarn, som försäkrar att dina fötter håller sig varma många vintrar i rad. En av våra strumpgarners egenskaper är nämligen att det är slitstarkt och lämpligt till daglig användning. Detta är på grund av en superwashbehandling som gör att strumporna kan tvättas i maskin på upp till 40°C.

Är du extra kreativ ägnar sig många av dessa kvaliteter även till filtning. Filtning används ofta till mössor samt till flotta dekorationer för att skapa en spännande och annorlunda look. 

Håll dig varm i de kyliga vår- och sommarnätterna med lätt och fint stickgarn

En bra sak med stickning är att det även är en hit på sommaren. Med fint och lätt stickgarn kan du med fördel sticka en sjal eller luftig poncho till dig själv till de långa, ljusa nätterna. Här säljer vi billigt silkegarn och lingarn av hög kvalité, vilka är perfekta till just detta ändamål. Utöver de luftiga och mjuka egenskaperna, har dessa kvalitéer samtidigt ett flott och elegant utseende som passar till alla tillfällen.

Önskar du att dina sjalar, ponchos eller liknande ska vara extra luftiga, rekommenderar vi att du använder extra tjocka stickor, vilka också kan köpas billigt i vår webbshop. Dessa bidrar till ett resultat som kommer värma dig utan att kännas varken tungt eller instängt. 

Stickgarn till vardag samt till fest och färger – enfärgat samt effektgarn

Oavsett vilken garnkvalité du önskar att köpa och till vilket som helst ändamål, har vi hela tiden bra priser och löpande utförsäljning och erbjudanden på stickgarn i alla regnbågens färger – och fler därtill! Utöver att ha flotta och enkla enfärgade garnnystan har vi även effektgarn i sortimentet. Garnnystan med effektfärger finns i både tweedeffekt, print, mouline och många andra spännande versioner av kvalitetsgarn.

Detta ger dig möjligheten att anpassa din stickning och tillbehör till alla fyra årstider samt till alla tillfällen. Ska du till exempel sticka dopskreationer är vårt sortiment fullt av fina och delikata färger i både varma och kalla nyanser. Om du däremot önskar att sticka tillbehör som skapar liv och värme till till och med den gråaste och kallaste dagen, hittar du istället ett brett urval av starka och djupa färger. Önskar du lite av varje så är det bara att gå på upptäckt i de olika mixeffekterna – det är bara fantasin som sätter gränser. 

Hoppa över kön och köp ditt garn online i vår nätbutik – flera fördelar i ett köp

Genom att göra ditt köp online slår du flera flugor med en smäll. Utöver att du kan välja fritt mellan ett brett urval av olika kvaliteter till alla tillfällen, ändamål och färger i regnbågens alla färger, har du även möjligheten att spara mycket pengar för densamma, bra kvaliteten. Bra priser, erbjudanden och utförsäljning hittar du här hela året runt.

De extra fördelarna med ett onlineköp får du bland annat genom att du alltid kan hoppa över kön. Om du inte kan få tid till att åka in till stan för att handla mellan jobb och friditsinteressen, kan du beställa det garn du önskar här på nätet när du vill. Detta även utanför de fysiska butikernas normala öppettider.
Dessutom är det en fördel att kunna köpa sitt garn hemifrån soffan. Du slipper därmed att trotsa regn och slask för att få de läckra kvaliteter som du ska använda till en härligt varm stickad tröja, sköna strumpor eller härligt, varmt tillbehör. Som en extra bonus skickas din beställning direkt till din dörr, klar att användas. Beställer du ditt kvalitetsgarn online här hos oss försäkrar vi dig dessutom fri frakt. Kika igenom vårt stora sortiment och gör ditt garnköp redan idag. Det blir inte mycket lättare och skojigare att shoppa! 

Underkategorier