ERBJUDANDE 💥 Spara upp till 55% på alla Järbo Garner - Klicka Här 💥 Spara 70% på Mayflower Andes - Klicka Här 💛 🥚 Gratis guide till DIY Påskharar Här 🥚

Hama Pärlor

hama perler

Hama är en av de största producenterna av rörpärlor på marknaden. Deras pärlor säljs i över 50 länder över hela världen och är den mest kända producenten av rörpärlor här hemma. Den danska verksamheten startade 1961 som producenter av sugrör och andra plastartiklar, men har sedan dess utvidgat sin produktion till bland annat pärlor. Förutom att göra rörpärlor i olika storlekar och en uppsjö av färger, så gör de även stiftplattor till att sätta fast pärlorna på. Stiftplattorna kommer i många storlekar och former så att du kan välja just den form eller mönster som du har lust till. 

Här hos Rito säljer vi ett brett urval av Hamas pärlor. Vi säljer både Hama Mini, Midi och Maxi så att du kan göra ditt projekt i just den storlek som du vill och med den nivå av detaljer som du önskar. Vi säljer dem naturligtvis även billigt så att du kan njuta av din hobby utan bekymmer. Du kan till exempel göra smycken som örhängen, armband eller hänge till halsband av pärlorna. Du kan även göra dekorationer och pynt till hela huset som du anpassar efter högtider och säsonger, som till exempel jul, påsk eller födelsedagar. Du kan designa dina egna mönster och motiv eller så kan du använda dig av mönster och schabloner så att du får just det uttryck du önskar. Du kan lägga pärlplattorna själv eller varför inte i sällskap med barn, som älskar att ge pärlplattor i present. Det är ett mysigt sätt att umgås på och utveckla er kreativitet tillsammans.

Hama Midi är en rörpärla på ca 5 mm i diameter. Den rekommenderas till vuxna och barn från fem år. Midi pärlan kan både strykas och sys på saker, du kan även sätta dem på ett snöre och göra fina armband. Med Hama Midi kan du göra alla de mönster och motiv som du önskar. Du kan göra skojiga djur, fina feer, coola bilar, söta prinsessor och allt annat som du kan fantisera dig till. Barn övar sin finmotorik och även färger och former eller bara ha det skojigt med sin kreativitet. Du kan även som vuxen lägga fina pärlplattor. Om du använder de stora fyrkantiga plattorna kan du skapa fina bilder och figurer som du kan använda till pynt eller presenter.

Hama Mini är en rörpärla som är ca 2,5 mm i diameter. Pärlan är rekommenderad till vuxna och barn från 10 år. Även dessa pärlor kan både strykas eller sys på dina projekt. Pärlorna är även lämpliga att använda till pärlsömnad till till exempel smycken, bälten eller bordstabletter. Du får en mer detaljerad bild med Hama Mini med samma storlek på pärlplattan. Detta betyder att du kan få fler detaljer utan att för den saks skull göra bilden större. De små pärlorna är lättast att hantera med hjälp av en pincett, men du kan även använda händerna och öva din finmotorik. Om du vill ha en fin dekoration till en ram i vardagsrummet, söta ponnyer eller otroliga monster på barnrummet, så är Hama Minipärlor ett bra ställe att börja. 

Rabatt och erbjudande på Hama Pärlor

Hama pärlor kommer i påsar och hinkar i olika storlekar. Detta gör att du kan köpa just den mängd pärlor du behöver. Till större projekt finns det till exempel påsar med 3 000 st. Midi pärlor. Om du vill ha ett bra startpaket så är 1 000 st. Midipärlor kanske bättre för dig. I Hama Mini säljer vi påsar á 2 000 st. eftersom de ger dig en stor mängd pärlor utan att fylla särskilt mycket. Lägger du pärlor med barn, så är en spann med blandade pärlor en hit, så att de själva kan välja färger – och som extra bonus går det snabbare att röja upp.

Vi säljer naturligtvis alltid Hama pärlor till fantastiska priser, men vi har ändå ofta rabatt och erbjudanden på dem så att du kan göra ett ännu bättre köp. Vill du stå först i kön till våra erbjudanden och rabatter så kan du skriva upp dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du mot förväntan hitta våra varor billigare någon annan stans, så har vi prisgaranti. Du kan kontakta vår kundservice och höra mer om du har en produkt som du önskar att utnyttja garantin på. 

 

Snabb leverans av Hama rörpärlor

Vi har det mesta på lager redan, så vi har alltid snabb leverans på alla beställningar. Beställer du innan klockan 18 på vardagar, så skickas din beställning samma dag. Detta betyder att du har din beställning inom ett fåtal vardagar.

Har du frågor till din beställning eller till några av produkterna kan du alltid kontakta kundservice via telefon eller mail på alla vardagar. Vi är alltid redo att hjälpa dig vidare med ditt köp. Du är även välkommen att kontakta oss om du har förslag på varor som ännu inte finns i vårt sortiment. 

 

Underkategorier