Brudtyll Tyg 300cm 9 Isblå - 50cm

Varunummer: IH-900249 - Producent: Balsløw

Före: 47,00 SEK 40,00 SEK 40 SEK
Tyg. Leverans 3-8 dagar.
Köp fler av denna och SPARA
Antal:Pris/st.:Spara:
140,00 SEK 15% 7,00 SEK
536,00 SEK 23% 55,00 SEK

Produktinformation

    Produktbeskrivning

    Gör dig redo att ge dina kreativa projekt en touch av elegans med vÄrt tylltyg för brudar i en förtrollande isblÄ fÀrg! Tyget kommer i lÀngder om 50 cm och har en imponerande bredd pÄ 300 cm, vilket ger dig gott om utrymme att utveckla din kreativitet. Varje enhet motsvarar en lÀngd pÄ 50 cm, sÄ om du vill ha ett lÀngre tygstycke bestÀller du helt enkelt fler enheter. Om du t.ex. vill ha en meter tyg bestÀller du 2 enheter.

    Brudtyll Àr inte bara för brudar! Detta skira och vackra tyg Àr perfekt för en mÀngd olika kreationer, frÄn eleganta klÀnningar och kjolar till sofistikerade blusar och accessoarer. TÀnk dig att skapa en luftig och förtrollande outfit för en speciell tillstÀllning eller att ge ditt hem en elegant touch med gardiner eller kuddar i detta vackra tyg.

    Med sin isblÄ fÀrg ger detta tylltyg för brudar en subtil och uppfriskande nyans till dina projekt, perfekt för att fÄnga skönheten i vinterns isiga estetik eller ge en touch av elegans till alla tillfÀllen.

    SÄ lÄt din kreativitet flöda fritt med vÄrt isblÄa tylltyg för brudar! Oavsett om du Àr en erfaren sömmerska eller en entusiastisk nybörjare kommer det hÀr tyget att inspirera dig till att skapa vackra och unika plagg som sticker ut och förtrollar alla som ser dem.