Brudtyll Tyg 300cm 19 Svart - 50cm

Varunummer: IH-900246 - Producent: Balsløw

Före: 47,00 SEK 40,00 SEK 40 SEK
Tyg. Leverans 3-8 dagar.
Köp fler av denna och SPARA
Antal:Pris/st.:Spara:
140,00 SEK 15% 7,00 SEK
535,00 SEK 26% 60,00 SEK

Produktinformation

    Produktbeskrivning

    GÄ in i en vÀrld av elegans och mysterium med vÄrt svarta Bridal Tulle Fabric! Det hÀr vackra och djÀrva tyget Àr perfekt för dig som vill ge dina kreationer en unik och dramatisk touch.

    Varje enhet av det hÀr tyget motsvarar en lÀngd pÄ 50 cm, vilket ger dig gott om material för dina projekt. Om du vill ha en lÀngre bit tyg kan du helt enkelt bestÀlla fler enheter - t.ex. 2 enheter för 1 meter tyg, 3 enheter för 1,5 meter osv.

    Även om brudtyll traditionellt förknippas med bröllopsklĂ€nningar och slöjor behöver det inte vara begrĂ€nsat till just det. Det svarta tyget öppnar upp en vĂ€rld av möjligheter och kan anvĂ€ndas till mycket mer Ă€n traditionella bröllopsklĂ€nningar. FörestĂ€ll dig vackra och dramatiska klĂ€nningar, kjolar eller toppar för ett goth-inspirerat eller alternativt bröllop. Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda tyget för att skapa imponerande och unika kostymer till maskerader eller teateruppsĂ€ttningar.

    Oavsett om du designar för ett speciellt evenemang, en teaterförestÀllning eller bara vill lÀgga till en touch av mysterium i din garderob, kommer vÄrt svarta Bridal Tulle Fabric att lÄta dig skapa nÄgot riktigt unikt och minnesvÀrt. SÄ lÄt din kreativitet flöda fritt och skapa nÄgot vackert med vÄrt svarta Bridal Tulle Fabric!