Black Friday 2024 hos Rito.se

Garn - Symaskiner - Sybehör - Broderi - Rundstickset - Garnbehör - Virkning - Hobby - Pärlor

Black Friday är nu över och tyvärr är våra erbjudanden inte längre giltiga, men vi ses på Black Friday 2024!

För virkälskaren

Väskor & förvaring

Vi har allt för dig som älskar sömnad

Symaskiner

Tillbehör till sömnad

Tyg

Speciella erbjudanden från vårt sortiment av allt hobby och DIY

För den som älskar allt broderi

Pärlor för pärlälskaren

För den som älskar att måla

Black Friday 2024 hos Rito.sae

I år blir det större än någonsin tidigare. Vi välkomnar dig till en hel månad med oöverträffade erbjudanden – välkommen till vår Black Week! Med dagliga erbjudanden hela veckan upp till Black Friday och Cyber Monday finns det all anledning att hålla koll på vår sida så att du inte missar de bästa erbjudandena.

Alla våra varor kommer med en 5% rabatt, och det bästa är att vår unika "prisgaranti - 5%" gäller ovanpå det. Det innebär att du är garanterad de bästa priserna, oavsett vad. Men det slutar inte där. Under Black Week kommer det att finnas speciella dagliga erbjudanden, så se till att kolla vår sida regelbundet för att få tag på de bästa garnerbjudandena Black Friday har att erbjuda.

Men när är Black Friday? Märk datumet – det är den fjärde fredagen i november, alltså den 22 november 2024. Och i år har vi något helt speciellt i beredskap. På själva Black Friday kommer det att finnas exklusiva erbjudanden på nyckelprodukter som du inte vill missa. Och om du trodde att festen slutade där, då tar du fel. Följ med hela vägen till Cyber Monday för ännu fler fantastiska erbjudanden.

Kom ihåg att kolla vårt utbud av garn på erbjudande. Med märken som Infinity Hearts, Nordic Sky och Shamrock Yarns är du garanterad kvalitet till ett oöverträffat pris.

Så gör dig redo för den bästa shoppingupplevelsen 2024 – endast hos Rito. Vi ses till en historisk Black Week med unika erbjudanden, live-events och roliga rabattkoder!

Garn - Symaskiner - Sömnad - Broderi - Rundstickor - Garnaccessoarer - Tuftning - Hobby - Pärlor

Version: v50.c46.s3.l4