Black Friday/week 2023 hos Rito.se

Vi har haft en jättesuccé med Black Friday de sista tre åren och därför har vi valt att ”gå i svart” igen med Black Friday.

Det blir en dag med stora rabatter och vanvettiga Black Friday-priser till alla. Det hela går av stapeln mandag den 20:e november 2023. En dag som många ställen har blivit döpt till ”Årets shoppingdag”.

Alla våra erbjudanden startar natten mellan søndag og mandag kl. 00:00:00 och gäller hela Black Friday fram till kl. 23:59:59.

Black Friday

Black Friday och garn till otroliga priser

Black Friday är den största rea-dagen över hela världen, där de allra flesta återförsäljare kollektivt sänker sina priser. Trenden med Black Friday startade i USA och har sedan brett sig till resten av världen. Rito var med till att ge supererbjudanden på garn och hobbyartiklar år 2017 och 2018 och det har därför blivit en fast tradition att vi år efter år, den sista fredagen i november, kommer med nätets bästa priser på garn och tillbehör.

Rito är en av de första onlinebutikerna i Norden som har tagit Black Friday till sig som en fast tradition.

Black Friday markerar starten på julklappsracet.

I USA och resten av världen, även i Sverige, markerar Black Friday även starten på julklappsracet, eftersom folk ofta börjar med sina julklappsinköp på Black Friday.

Du kommer därför att hitta billiga priser på virknålset, stickset och många andra spännande produkter hos Rito.

Vi kommer ha "först-till-kvarn"-erbjudanden där vi har väldigt få av varje produkt till extremt låga Black Friday-priser som du inte hittar någon annan stans.

Sätt ett kryss i kalendern mandag-fredag den 20-24:e november 2023 och spara mycket pengar!

Om du inte vill missa Sveriges bästa priser på garn, så sätt ett kryss i kalendern den 20-24 november 2023. Nu går vi helt i svart. Det blir den vildaste dagen på hela året. Vi gläder oss till att se dig till Black Friday till ett brak av en prisfest.

Se allt vårt garn här

Version: v36.c46.s3.l4