Gabardin / kritstrecksrandig bred 150cm 069 Svart - 50cm

Varunummer: 1964-069 - Producent: Balsløw

129,00 SEK 129 SEK
Tyg. Leverans 3-8 dagar.
Köp fler av denna och SPARA
Antal:Pris/st.:Spara:
1129,00 SEK 0% -
5119,00 SEK 8% 50,00 SEK
10119,00 SEK 8% 100,00 SEK

Produktinformation

  • Färgkod: 69

Produktbeskrivning

Gör ett bestÄende intryck med vÄr Gabardine med kritstrecksrand bred 150cm 069 Svart - 50cm, som ger en touch av klassisk elegans och sofistikering till din garderob eller inredningsprojekt. Detta tyg kombinerar tidlös stil med praktisk funktionalitet, vilket gör det till ett oumbÀrligt val för bÄde modeentusiaster och designers.

Gabardine Àr kÀnt för sin slitstarka och tÀtt vÀvda struktur, traditionellt tillverkat av ull, men kan ocksÄ innehÄlla en blandning av syntetiska fibrer för ökad hÄllbarhet och anvÀndarvÀnlighet. Den diagonala vÀven ger en robust men ÀndÄ slÀt struktur som Àr idealisk för skarpare, mer strukturerade plagg. Tack vare denna vÀvteknik Àr gabardine ocksÄ naturligt mer skrynkelresistent och lÀmplig för daglig anvÀndning.

VÄr kritstrecksrandiga gabardine i svart Àr den ultimata kombinationen av funktionalitet och mode. De subtila, eleganta rÀnderna skapar ett visuellt intresse och ger tygets yta en extra dimension, vilket gör det perfekt för en mÀngd olika eleganta plagg. TÀnk skrÀddarsydda byxor, professionella kostymer eller till och med en chic trenchcoat - möjligheterna Àr nÀstan oÀndliga.

Det hÀr tyget passar ocksÄ utmÀrkt för mer formella tillfÀllen, t.ex. klÀnningar och kjolar som krÀver en mer strukturerad fÄll. Det Àr ett perfekt val för dig som vill lÀgga till en touch av sofistikering i din outfit utan att kompromissa med komforten.

NÀr du köper vÄr Gabardine m/pinstripe bred 150cm 069 Svart sÀljs den i enheter om 50 cm i lÀngd och har en bredd pÄ 150 cm. Om du behöver mer Àn 50 cm bestÀller du helt enkelt det antal enheter du behöver. Om du till exempel bestÀller tvÄ enheter fÄr du ett sammanhÀngande tygstycke som mÀter 100 cm x 150 cm. Det hÀr systemet sÀkerstÀller att du fÄr tillrÀckligt med tyg för ditt projekt i ett stycke, vilket gör det lÀttare att arbeta med och uppnÄ professionella resultat.

Gör ett statement i ditt nÀsta projekt med Gabardine w/pinstripe wide 150cm 069 Black och upptÀck varför det hÀr tyget Àr en favorit bland skrÀddare och designers över hela vÀrlden.