Creative Gift Box Deluxe - Presenten till garnälskaren

Varunummer: KIT-KOMBI-09 - Producent: Rito Krea

Före: 2 010,00 SEK 1 631,00 SEK 1631 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Produktbeskrivning

Gör en Àlskad person glad med en garntaskig Deluxe Gift Box frÄn Rito!

Letar du efter en hantverkspresent som Àr lite utöver det vanliga? Det kan vara svÄrt att komma pÄ bra idéer nÀr det gÀller att hitta en passande present till de nördiga. Det Àr dÀrför vi har gjort jobbet Ät dig! Vi har satt ihop denna Deluxe presentbox fylld med kreativa saker som alla garnÀlskare kommer att uppskatta att fÄ. Oavsett om mottagaren gillar att sticka, virka eller nÄgot annat hantverk har vi sett till att presentlÄdan innehÄller bÄde garn och utrustning som kommer att vÀcka deras fantasi och fÄ fingrarna att röra pÄ sig.

Deluxe Creative Gift Box Àr perfekt för alla typer av festliga tillfÀllen som mors dag, Ärsdagar, födelsedagar, fars dag, bröllop och liknande. Oavsett om du letar efter en presentask till din pojkvÀn, flickvÀn, vÀn, förÀlder eller syskon Àr vÄr Deluxe Gift Box en fantastisk pysselgÄva för kreativa garnentusiaster. Du kan ocksÄ köpa en vanlig kreativ presentförpackning om du vill ge en mindre pysselgÄva.

Vad innehÄller Deluxe Creative Gift Box?

VÄr Creative Deluxe Gift Box innehÄller snygga pysselmaterial frÄn kvalitetsmÀrken som KnitPro och Nordic Sky. Detta gör presentboxen till en riktig lyxgÄva som du kan skÀmma bort den lyckliga mottagaren med. Presentboxen innehÄller bÄde praktiska tillbehör och material som kan anvÀndas för olika garnprojekt. Presentförpackningen innehÄller:

  • 1 stickvĂ€ska/garnvĂ€ska i konstlĂ€der frĂ„n Unwind (finns i flera fĂ€rger).
  • 2 bollar Nordic Sky Bergen handfĂ€rgat garn (bestĂ„r av 75 % supertvĂ€ttad ull & 25 % nylon - finns i flera fĂ€rger).
  • 2 bollar Nordic Sky Oulu Kid-Silk (bestĂ„r av 72 % superkid mohair & 28 % mullbĂ€rssilke - finns i flera fĂ€rger)
  • 1 förpackning med 40 hjĂ€rtformade Amour-mĂ€rken frĂ„n KnitPro.
  • 1 magnethalsbandskit frĂ„n KnitPro

Om du vill byta fÀrg pÄ till exempel vÀskan eller Nordic Sky-garnet kan du enkelt göra det genom att klicka pÄ pilen bredvid produkten i frÄga. Som en extra bonus fÄr du hÀr nÄgra bra förslag pÄ stick- och virkmönster att lÀgga till i din Deluxe presentbox. PÄ sÄ sÀtt kan du enkelt ge en komplett pysselgÄva dÀr mottagaren fÄr allt han eller hon behöver för att förvandla innehÄllet i presentförpackningen till ett vackert projekt.

Gratis virk- och stickmönster frÄn Rito Krea som kan göras med innehÄllet i Deluxe presentboxen: