Metallic Mesh Tyg 148cm 1 Guld - 50cm

Varunummer: IH-900250 - Producent: Balsløw

Före: 63,00 SEK 47,00 SEK 47 SEK
Tyg. Leverans 3-8 dagar.
Köp fler av denna och SPARA
Antal:Pris/st.:Spara:
147,00 SEK 25% 16,00 SEK
537,00 SEK 41% 130,00 SEK

Produktinformation

    Produktbeskrivning

    Med vÄrt Metallic Mesh-tyg kan du lÀgga till en touch av glamour och stil i dina kreativa projekt. Det hÀr vackra tyget Àr perfekt för bÄde alternativa klÀdstilar och spÀnnande DIY-projekt dÀr bara fantasin sÀtter grÀnser.

    FörestÀll dig att du anvÀnder detta gyllene meshtyg för att skapa unika och iögonfallande plagg. FrÄn funkiga festivaloutfits till eleganta aftonklÀder - det hÀr tyget kan förvandla vilken garderob som helst till ett modeÀventyr. AnvÀnd det för att skapa vackra detaljer pÄ klÀnningar, kjolar, toppar eller till och med accessoarer som vÀskor och hÄraccessoarer.

    Men det slutar inte dÀr! Metallic Mesh Fabric Àr ocksÄ perfekt för DIY-projekt och upcycling. Prova att integrera det i dina hemmagjorda vÀskor, kuddar eller heminredning för att lÀgga till en touch av lyx och lyster. Du kan ocksÄ anvÀnda det för att skapa unika dekorativa element för festliga tillfÀllen som bröllop eller födelsedagar.

    NÀr vi talar om enheter betyder det att varje köp motsvarar 50 centimeter av vÄrt lysande Metallic Mesh Fabric. SÄ nÀr du köper en enhet fÄr du en lÀngd pÄ 50 centimeter. Om ditt projekt krÀver mer tyg kan du helt enkelt lÀgga till fler enheter i din korg. Om du t.ex. behöver en meter tyg lÀgger du bara till tvÄ enheter i din bestÀllning. PÄ sÄ sÀtt kan du köpa exakt den mÀngd du behöver utan att slösa bort nÄgot. SÄ sÀtt igÄng med dina kreativa projekt och lÄt vÄrt Metallic Mesh Fabric vara din glittrande följeslagare!