Metallic Mesh Tyg 148cm 1 Silver - 50cm

Varunummer: IH-900251 - Producent: Balsløw

Före: 63,00 SEK 47,00 SEK 47 SEK
Tyg. Leverans 3-8 dagar.
Köp fler av denna och SPARA
Antal:Pris/st.:Spara:
147,00 SEK 25% 16,00 SEK
537,00 SEK 41% 130,00 SEK

Produktinformation

    Produktbeskrivning

    Ge dina kreativa projekt en glÀnsande boost med vÄrt Metallic Mesh Fabric 148cm 1 Silver - 50cm, en iögonfallande textil som ger en futuristisk och arméinspirerad kant till alla skapelser. Detta unika tyg Àr perfekt för dig som vill ge lite extra drama och karaktÀr till ditt plagg eller din kostymdesign.

    Metallic Mesh Fabric Àr tillverkat med en fin, nÀtliknande struktur som skiner vackert i silver. Dess robusta men ÀndÄ flexibla natur gör det perfekt för att skapa iögonfallande effekter i allt frÄn avantgarde-mode till detaljerade cosplay-kostymer som efterliknar utseendet pÄ rustningar eller futuristiska klÀder. Oavsett om du integrerar det i en jacka, anvÀnder det som ett djÀrvt överlÀgg pÄ en klÀnning eller skapar spektakulÀra accessoarer, kommer detta tyg garanterat att stÄ i centrum för uppmÀrksamheten.

    För cosplay-entusiaster erbjuder detta tyg en utmÀrkt möjlighet att simulera utseendet pÄ ringbrynja eller andra rustningsdetaljer, utan den tunga vikt och komplexitet som följer med traditionella material. Det Àr lÀtt, otroligt mÄngsidigt och kan formas till en mÀngd olika mönster, vilket gör det perfekt för detaljerade, rörelsevÀnliga drÀkter.

    NÀr du köper vÄrt Metallic Mesh Fabric sÀljs det i enheter om 50 cm i lÀngd och har en bredd pÄ 148 cm. Om du t.ex. behöver en bit pÄ 100 cm mÄste du bestÀlla tvÄ enheter. Detta kommer att levereras som en sammanhÀngande bit pÄ 100 cm x 148 cm, vilket sÀkerstÀller att du kan slutföra större projekt utan onödiga skarvar eller avbrott.

    Oavsett om du designar för en catwalk, temafest eller mÀssa kommer vÄrt Metallic Mesh Fabric 148cm 1 Silver - 50cm att ge din kreation ett unikt visuellt intresse och en omisskÀnnlig estetik. LÄt detta tyg vara utgÄngspunkten för ditt nÀsta stora designprojekt och se hur det förvandlar din vision till en spektakulÀr verklighet.