Sulky Starter-Kit Stabilisering Vit/Transparent - 15 st

Varunummer: 5866-0000 - Producent: VJ Green

Före: 469,00 SEK 399,00 SEK 399 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Produktinformation

  • Användningsområde: Riv bort, skĂ€r bort och tvĂ€tta bort
  • Innehåller: 15 olika stabilisatorer i ass. Format

Produktbeskrivning

Dyk in i en vÀrld av sömnads- och broderiprojekt med ett viktigt verktyg som Àr oumbÀrligt för att uppnÄ bÀsta resultat: Sulky Stabilising Starter Kit i vitt och transparent. Detta kit Àr den hemliga ingrediensen som gör stor skillnad, oavsett om du Àr ny pÄ omrÄdet eller redan en erfaren hantverkare.

För att förstÄ magin i detta kit ska vi först ge dig kunskapen om vad en stabilisator egentligen Àr. TÀnk pÄ det som en stödjande bakgrundsduk som hÄller tyget pÄ plats, spÀnt och i rÀtt form medan du arbetar. Den förhindrar att tyget drar ihop sig eller strÀcks ut under sömnads- eller broderiprocessen. Med olika typer av stabilisatorer utformade för specifika behov - rivbara, klippbara och tvÀttbara - Àr du vÀl rustad för alla projekt.

I Sulky Starter Kit fÄr du inte mindre Àn 15 olika stabilisatorer, var och en med sin egen funktion. Tear away-stabilisatorerna Àr lÀtta att riva av och lÀmnar inga spÄr, Cut away-stabilisatorerna ger mer permanent stöd och mÄste skÀras bort, medan Wash away-stabilisatorerna Àr vattenlösliga och försvinner spÄrlöst nÀr de utsÀtts för vatten. Denna mÄngfald sÀkerstÀller att du oavsett projektets karaktÀr har den stabilisering du behöver till hands.

Varje förpackning innehÄller olika format av dessa 15 underverk, vilket ger dig friheten att vÀlja den perfekta stabilisatorn för ditt projekt. Det betyder att oavsett om du arbetar med kÀnsliga servetter, robusta vÀskor eller detaljerade broderier, har du rÀtt stabilisator för att sÀkerstÀlla professionella resultat.

Sulky Stabiliser Starter Kit Àr din introduktion till en vÀrld dÀr precision och perfektion i sömnads- och broderiprojekt Àr inom rÀckhÄll, Àven för den fullstÀndiga nybörjaren. Detta kit Àr inte bara en praktisk samling stabilisatorer; det Àr en biljett till problemfritt kreativt uttryck, dÀr dina idéer kan komma till liv med elegans och precision. Ta steget, utforska de oÀndliga möjligheterna och upptÀck hur detta kit kan ta dina kreativa projekt till nya höjder.

Kunder som köpte den hÀr varan köpte ocksÄ

Label Fintvätt Handmade Vit - 1 st

Från: 12,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Label Handtvätt Handmade Vit - 1 st

Från: 12,00 SEK
PĂ„ lager. Leveranstid 2-5 dagar

Quilters Basic Harmony Bomullstyg 112cm Färg 600 - 50cm

Förr: 149,00 SEK   129,00 SEK
Tyg. Leverans 3-8 dagar.
14%
Till och med 02/05-24

14% SPARA

Till och med

02/05-24